O nama

onamaJoker s.z.t.r. je osnovan još 2001. godine kao mala porodična firma sa pet zaposlenih radnika, sa orijentacijom na  proizvodnju i pakovanje praškastih proizvoda kao primarnom delatnošću, ali i preradom zrnastih proizvoda.

Zahvaljujući stalnom i proverenom kvalitetu naših proizvoda obezbedili smo prisustvo ne samo na tržištu Srbije, već i na inostranim tržištima, što je dovelo do proširenja proizvodnje i unapređenja prodaje. Juna 2005. godine Joker prerasta u društvo sa ograničenom odgovornošću pod nazivom "Joker plus D.O.O."

Strategije i odluke preduzeća nikada nisu usmerene na ostvarenje kratkoročnih ciljeva, već naprotiv, preduzeće „Joker plus d.o.o.“ ima za cilj da bude prepoznatljiv po kvalitetu i po bezbednosti svojih proizvoda, kako u našoj zemlji ,tako i u regionu. Iz ovakve postavke, da se dugoročno osiguraju i proširuju ostvarene vrednosti putem visoke pouzdanosti i trajnog privređivanja u svim oblastima, kako ekološkim tako i socijalnim, proističe preduzetnička odgovornost Joker plus-a.

Kvalitet i bezbednost proizvoda osigurani su uspostavljanjem Sistema menadžmenta kvalitetom prema zahtevima standarda ISO 9001:2008 i Sistema upravljanja higijenom uključujući HACCP za oblast: proizvodnja praškastih proizvoda, prerada kikirikija i prepakivanje ostalih prehrambenih proizvoda. ISO i HACCP standarde smo uveli  septembra 2006. godine, među prvima u oblasti proizvodnje hrane, od strane serifikacionih kuća Evrocert i Q qualityAustrija priznatih i van granica naše zemlje.

Proizvodni program JOKER plus d.o.o.

  • Proizvodnja šlagova u prahu
  • Proizvodnja pudinga u prahu
  • Proizvodnja sladolednih dezerta u prahu
  • Proizvodnja praškaste smeše za pripremanje torti i kolača
  • Prženenje i prerada blanširanog i sirovog kikirikija
  • Proizvodnja ovsenih kaša


Zahvaljujući znanju, iskustvu i stalnim unapređenjem postojećih i razvojem novih proizvoda proširili smo naš asortiman, i učvrstili naštu tržišnu poziciju. Naš asortiman postaje bogatiji za sledeće proizvode:

POSNI ŠLAG - U saradnji sa vodećom Nemačkom kompanijom iz oblasti hemije BASF ,razvili smo novi proizvod -POSNI ŠLAG-. Ovaj proizvod ne sadrži mlečne proteine, mlečne masti i laktozu kao takav je jedinstven na tržištu Srbije.

- TRILEĆE - (TRI MLEKA) smeše za pripremanje torti i kolača - jedinstveni proizvod na našem tržištu koji je već pronašao put do potrošača u susednim zemljama.

- OVSENE KAŠE (POSNE) sa voćem i komadićima čokolade, zaslađene voćnim šećerom, za ukusan i zdrav obrok.